Klantervaringen


SwingNSmile

Geplaatst 23 jan. 2013 00:38 door Mick Perez   [ 23 jan. 2013 00:39 bijgewerkt ]

Met haar expertise, maar vooral engelen geduld weet Elly elke keer mijn chaotische administratie te ontrafelen en krijg ik op het eind van iedere rit keurige overzichten die acceptabel zijn voor de Belastingdienst.

Op zo’n manier kan ik me meer concentreren op mijn kerntaken: Zumba lessen, demos, workshops geven.

Elly bedankt.

 

Sioe Lan Teng  

ZumbAtomic®  / Zumba Gold® / Zumba Sentao™  Instructor

http://steng.zumba.comJip Driehuizen

Geplaatst 23 nov. 2012 07:34 door Mick Perez

“Elly heeft voor mij prima werk geleverd tegen een zeer acceptabele prijs. Ik zou niet weten waar ik elders een betere prijs/kwaliteit-zou krijgen. Hierbij heb ik haar geduld op de proef gesteld i.v.m. mijn eigen chaotische aanpak bij het bijhouden van mijn administratie. Uiteindelijk ligt er iedere keer een keurig overzichtje...” Jip Driehuizen fysiotherapeut/arbo-adviseur www.beweging.tv

Monique Ickenroth - beeldende kunst

Geplaatst 21 nov. 2012 01:59 door Mick Perez

het fijne van AK Diroen is dat ze zeer goed bereikbaar zijn, zeer snel antwoord geven op al je vragen. Daarbij weet je dat je altijd met Elly te maken hebt, zeer vertrouwd, en niet telkens met een andere medewerker aan wie je je verhaal opnieuw moet doen.
 

Monique Ickenroth


www.monique-ickenroth.nl

Jan en Leo

Geplaatst 18 okt. 2012 02:30 door Mick Perez   [ 19 okt. 2012 05:43 bijgewerkt ]

Wij willen U hartelijk danken voor de goede adviezen, die we hebben gekregen en opgevolgd. We zijn hierover uiterst tevreden.

Natuurlijk ook bedankt voor het invullen van de inkomstenbelasting voor ons beiden. Voor Leo wordt de administratie voor het ondernemerschap zeer goed begleid en ook de BTW aangiften en het opstellen van de balans met o.a de verlies en winst rekening. Alles is uiterst verzorgd, duidelijk en zeer overzichtelijk .

Wij zijn er erg blij mee, ook met de je persoonlijke inzet .

Jan en Leo

Bedankt Elly

Geplaatst 3 okt. 2012 04:50 door Elly Diroen   [ 18 okt. 2012 02:24 bijgewerkt door Mick Perez ]

Omdat ik regelmatig in het buitenland verblijf voor mijn werk, werd mijn administratie een potje. Elly gaf aan alle administratie te willen doen. Dat gaf mij de rust en de tijd om mij met  mijn werk bezig te houden, in plaats van mij te moeten verdiepen in het achterliggende cijferwerk.
Nu is alles op orde en wordt het netjes bijgehouden. Ik hoef zelfs niet bij te houden wanneer de IB/OB aangiftes moeten worden gedaan. Ik krijg van Elly automatisch een seintje.
Bedankt, een hele geruststelling.
R.M. Amsterdam

Shizo.nl - webwinkel

Geplaatst 3 okt. 2012 04:49 door Elly Diroen   [ 16 okt. 2012 07:04 bijgewerkt door Mick Perez ]

Shizo.nl is een webwinkel voor natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.

Sinds de oprichting van onze webwinkel werken we samen met Administratie kantoor DIROEN; wij voeren alle boekingen in en Elly doet de BTW aangifte en zorgt voor goede adviezen.

En we zijn super tevreden ! Elly heeft een schat aan expertise, denkt mee, geeft snel antwoord op onze vragen, hanteert een heel schappelijk tarief en het is heel prettig om het haar samen te werken.

Kortom niets dan lof en we willen haar graag van harte aanbevelen.

 

Bart Kraaijenbrink  (www.shizo.nl)    

Nieuwe praktijk

Geplaatst 3 okt. 2012 04:46 door Elly Diroen   [ 18 okt. 2012 02:25 bijgewerkt door Mick Perez ]

Zo'n 4 jaar geleden hebben we Elly gevraagd de administratie van ons als particulieren te doen. Onze situatie werd gecompliceerder. Samenwonen, trouwen, woonschip kopen, kinderen met opvang.

Hoe dit alles boekhoudkundig het best georganiseerd kon worden wisten we niet en wilden we liever uitbesteden. 

Bij Elly maakten we een afspraak, fijn om ook persoonlijk contact te hebben naast al het papier. We kregen uiteindelijk een heel duidelijk overzicht toegestuurd, erg prettig. Op een gegeven moment hebben we een praktijk opgezet naast ons huidige werk. Geen seconde hoeven aarzelen over wie dat voor ons zou kunnen doen! Heel erg fijn is dat Elly ook tussendoor snel antwoord geeft op vragen die we hebben. Er staan ondertussen al drie jaaroverzichten in de kast en hopen er zo veel meer bij te krijgen!

Marike en Herman

Amsterdam At Home Bed & Breakfast

Geplaatst 3 okt. 2012 04:41 door Elly Diroen   [ 16 okt. 2012 07:15 bijgewerkt door Mick Perez ]

Een prima administratiekantoor met veel kennis van zaken, zeer persoonlijke benadering, meedenkend en een prima prijs/kwaliteit verhouding, makkelijk te bereiken en flexibel.

 

Heel veel succes en hopelijk ook de komende jaren,

 

Christel Engelkamp


Amsterdam At Home Bed & Breakfast
Korte Keizersstraat 12
1011 GH Amsterdam - The Netherlands
Phone:
+31 (0) 644388289
info@amsterdamathome.eu
http://www.amsterdamathome.eu/

 

LIKE US ON FACEBOOK

1-8 of 8